Wholesale

Hartelijk dank voor uw in het groothandel belang. Laat ons je vertellen een beetje over Flames of Himalaya om te beginnen. We verkopen tientallen wellness, beauty en lifestyle producten.

We zijn ook direct importeurs van een zeer uniek, mooi, hoge kwaliteit lijn van zoutkristal. Onze fundamentele ingrediënt is zuiver Himalaya zout kristal vol met 84 mineralen uit het oude ongerepte zeebodems van de Himalaya Foothills.  

We hebben een zeer grote selectie van producten die u kunt verkopen of gebruiken als werknemer prikkels. Wij werken met high-end spa's, groene winkels, holistische praktijk, wellnesscentra en gelijkgestemde ondernemers.   Van onze USB mini salt lamp tot onze Wellness producten, kunnen wij uw organisatie te voorzien van vele mooie en unieke producten. We monteren onze lampen op harde hout bases die van nature donker zorgen voor een ontwerper uiterlijk. De lampen die u kiest zal langer duren, zorgen voor meer rust, en het bevorderen van genezing en ontspanning.

Minimaal 6 eenheden bellen om uw bestelling aan te passen - Min bedragen gelden voor uw groothandel bestellingen. Neem contact met ons op voor de groothandel of relatiegeschenk geven van informatie op:  

 

Telefoon: + 316-428-39550

e-mail: flamesofhimalaya@gmail.com  

 

Vermeld uw naam, bedrijfsnaam, btw-ID, adres, telefoonnummer en e-mail.

 

Alvast Bedankt

Flames of Himalaya