Over Ons

Een aantal jaar geleden hebben we Himalaya zoutlamp als geschenk gekregen vanuit een relatie in Pakistan. Al snel heeft het plaatsen van deze lamp bijgedragen aan het creëren van een kalme ambiance in ons huis. Dit heeft ons geïnspireerd om ons te gaan verdiepen.

 

Flames of Himalaya wil graag bijdragen aan het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest. Dit doen we door producten aan te bieden die uw zintuigen prikkelen en uw aandacht terug brengen naar uzelf en het huidige moment. 

Flames of Himalya importeert originele zoutsteen producten uit het Himalaya gebergte in Azië. Wij garanderen de hoogste kwaliteit zoutsteen en streven naar een eerlijke prijs voor de lokale ambachtslieden.

Flames of Himalaya biedt producten aan die  zorgen voor rust en kalmte. Himalaya zoutsteen is zowel een natuurlijk kunstwerk alsmede een revitaliserend instrument voor het weer in balans brengen van lichaam en geest. Het zoutsteen kristal is afkomstig uit het Himalaya gebergte in Azië.

 

Voor onze lifestyle en wellness producten hebben we gekozen voor Himalaya zout als basis elemenent. Met zijn unieke karakter is Himalaya zout goed voor lichaam en geest. Zo is het zout onbewerkt en is daarmee een van de meest pure vormen van zout in de wereld. Himalaya puur zoutkristal bevat 84 mineralen. Geeft verlichting bij irritatie van luchtwegen.Himalaya heeft  een positief effect bij huidaandoeningen, zoals psoriasis en eczeem.
Himalaya zoutlamp geeft sfeervolle verlichting voor thuis of op het werk. Ook geschikt als meditatie lamp.

 

Voor meer informatie over de bijzondere eigenschappen van Himalaya zout, klik hier

Met vriendelijke groet,

Flames of Himalaya